Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

Local SEO Specialist

Uw vindbaarheid verbeteren & volop lokaal gevonden worden met onze lokale zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization).

 • Uniek in NL

 • Domineer de 1e pagina van Google

 • Dé expert in lokale SEO 

 • Al duizenden nr. 1 posities met onze bewezen strategie

 • Gratis: Zien Hoeveel Nieuwe Klanten U Kunt Krijgen >>

  Uw Telefoon Roodgloeiend 

  Als beste gevonden worden in Google My Business / Maps? Ieder bedrijf wil het, want wie zijn er nou betere klanten dan diegenen die op zoek zijn naar uw dienst/product, in uw regio? Hoe levensveranderend het effect van mijn lokale zoek optimalisatie voor bedrijven is, zie ik dagelijks. 

  Sommige van mijn klanten krijgen zoveel telefoontjes, sitebezoekers en nieuwe klanten dat ze hun team uitbreiden om het volume aan te kunnen. Ook het uitbreiden met meerdere nieuwe locaties komt voor. Allemaal gedreven door een extreem goede lokale vindbaarheid die ik ieder bedrijf toewens. 

  Uit onderzoek blijkt dat consumenten het bedrijf met de nr. 1 positie in zoekmachines als Google zien als de autoriteit: het topmerk in de branche waarnaar ze op zoek zijn. Bedrijven zetten dan ook tegenwoordig volop in op local SEO-optimalisatie. De concurrentie om als beste gevonden te worden in zoekmachines als Google, is daardoor extreem hoog. Hoe kunt u uw concurrenten dan nog verslaan?

  Veel van mijn klanten huurden al een (of meerdere) andere SEO bureaus in, voordat ze bij mij terecht kwamen. Bijna altijd stappen ze over omdat ze - soms zelfs na jaren te hebben betaald - geen resultaten zagen. Meestal denken SEO specialisten dat ze lokale SEO 'er wel even bij' kunnen doen.

  Het ontbreekt ze aan de kennis en systemen om daadwerkelijk resultaat voor hun klant te behalen. Het werk dat ze uitvoeren, richt vaak meer schade aan dan dat het goed doet.

  Het beste lokale SEO bureau

  SEO lokaal vraagt om een unieke aanpak. Alleen een specialist die precies weet wat hij doet, kan daadwerkelijk topresultaten voor zijn klant behalen, en behouden. Dat is degene die beschikt over de beste en meest recente kennis, ervaring en systemen.

  Ik wil alleen werken met tevreden klanten. Ondernemers die weten hoe waardevol mijn werkzaamheden zijn, omdat ze het resultaat ervan - maand na maand - terugzien in hun omzet. Dit vertaalt zich namelijk in een langdurige samenwerking waar beide partijen baat bij hebben. 

  Mijn strategie is uniek en heeft zich inmiddels duizenden keren bewezen. Het is het resultaat van heel veel testen, daar de juiste conclusies uit trekken, bijleren en een achtergrond van 15 jaar kennis en ervaring in SEO. Ik neem alleen een klant aan wanneer ik ervan overtuigd ben dat ik zijn of haar bedrijf écht helpen.


  Ik Help U...

  aan zoveel mogelijk bellers & bezoekers van geïnteresseerde, koopklare nieuwe klanten uit o.a. Google

   naar de top van Google in het soort zoekresultaten die u het meeste bezoekers & omzet opleveren

  verschijnen voor de zoekwoorden waar juist uw (beste) klanten op zoeken 

  uw website veranderen in een omzetmachine die steeds meer klanten aantrekt

  verschijnen als de autoriteit, het topmerk in uw branche, op het moment dat consumenten naar u op zoek zijn

  de meest effectieve én veiligste resultaten te behalen

  #1 SEO-bedrijf in lokale vindbaarheid verbeteren

  Uit onderzoek blijkt dat 96% van de consumenten zoekopdrachten in de buurt uitvoert. En maar liefst 78% van het totaal aantal mobiele lokale zoekopdrachten leidt uiteindelijk tot een aankoop (op locatie) bij het bedrijf. Nu steeds meer mensen locatiegerichte zoekopdrachten uitvoeren in de zoekmachines is onze lokale marketing vaak het meest waardevolle marketinginstrument van onze klanten.

  Mijn 15 jaar aan ervaring als zoekmachine optimalisatie specialist zet ik tegenwoordig vooral in voor lokale SEO. Omdat mijn klanten zo enthousiast over de resultaten, heb ik het mijn missie gemaakt om de beste local SEO specialist in Nederland te zijn en te blijven. Dit doe ik door van ieder project te leren en steeds weer mijn methodes en processen te verbeteren. Mijn doel is om mijn klanten een zo hoog mogelijke ROI (resultaat op investering) te leveren. 

  Hoeveel nieuwe koopklare klanten u kunt verwachten?  

  Benieuwd wat het betekent voor uw omzet wanneer u als beste zichtbaar en vindbaar bent in de relevante zoekresultaten in uw branche? Hoeveel nieuwe klanten kunnen er dan kiezen voor uw bedrijf, in plaats van uw concurrenten? Ik zoek gratis en vrijblijvend voor u uit. Klik op de knop en u ontvangt een indicatie.

  

  VOORBEELD VAN LOKALE SEO MARKETING VOOR EEN MAKELAAR  Iedere maand zoeken er 1350 mensen naar: 'makelaar Venlo':  Daarnaast zoeken er mensen uit de buurt (van Venlo) op termen zoals 'makelaar' (zonder de plaatsnaam)


  Dit zijn 'lokale zoekers': mensen die op zoek zijn naar de diensten of producten van een bedrijf bij hun in de buurt


  Gemiddeld klikt 48% hiervan op onderstaande 3 resultaten (bedrijven):  80% van deze klikken leidt gemiddeld tot een conversie (verkoop) binnen 1 dag


  Dus hoeveel klanten krijgt het bedrijf uit dit voorbeeld, iedere maand weer opnieuw?


  Wat als uw bedrijf op 1 van deze 3 posities wordt weergegeven?


  Gratis: Hoeveel Nieuwe Klanten Verliest U Iedere Maand Aan Uw Concurrenten >>  FAQ - FREQUENTLY ASKED QUESTIONS


  Wat is lokale SEO?

  Bedrijven zetten lokale SEO in om de online vindbaarheid van hun onderneming te verbeteren. Door de lokale vindbaarheid te verbeteren kunnen vooral nieuwe klanten uit de buurt bereikt worden. Goed uitgevoerde lokale zoekmachine optimalisatie zal voor meer (website)bezoekers en telefoontjes zorgen van geïnteresseerde mensen die op zoek naar uw product of dienst, bij u in de buurt. 


  Wat betekent lokale Search Engine Optimization?

  SEO staat voor Search Engine Optimization, zoekmachine optimalisatie in het Nederlands. Bij Local / lokale SEO gaat het om technieken, inspanningen en processen die ervoor moeten zorgen dat een bedrijf zo goed mogelijk lokaal gevonden kan worden. Het doel is dat mensen die (in de buurt) naar de producten of diensten van het bedrijf zoeken, bij uw bedrijf terecht komen.

    

  Hoe werkt local SEO (uitleg)? 

  Een local SEO-specialist kan de lokale vindbaarheid van een bedrijf verbeteren door speciale technieken en kennis toe te passen. Het verbeteren van de lokale vindbaarheid gaat ander is zijn werk ‘normale’ zoekmachine optimalisatie. Er is dan ook specifieke kennis en techniek nodig om langdurige resultaten te behalen.

  

  Waarom heb ik lokale zoekmachine optimalisatie nodig?

  Goed lokaal gevonden worden (lokale SEO marketing) is enorm krachtig in het aantrekken van nieuwe klanten. Dit komt omdat consumenten vaak zoeken naar bedrijven in de buurt én omdat deze consumenten op het punt staan klant te worden. Uit onderzoek blijkt dat 96% van de consumenten zoekopdrachten in de buurt uitvoert. Maar liefst 78% van het totaal aantal mobiele lokale zoekopdrachten leidt tot een aankoop op locatie van het bedrijf.


  Resultaten 

  Inkomende Telefoontjes, Contactverzoeken & Bezoekers 

  Als local seo specialist weet ik als geen ander hoe ik uw bedrijf maximaal lokaal vindbaar maak, op de krachtigste en meest effectieve manier, voor de beste resultaten.

  Koopklare klanten Vanwege Consumentenvertrouwen 

  Uw bedrijf veel beter vindbaar op Google & Bing voor zoekende nieuwe klanten uit de buurt? Onze lokale SEO-optimalisatie is het antwoord. Haal maximaal rendement uit uw investering met bewezen SEO lokaal.

  Verkopen, Klanten & Omzet 

  Onze SEO marketing is ontworpen met het doel uw lokaal bedrijf/bedrijf met locatie(s)te laten groeien. Hoeveel verkoop & omzetgroei kunnen wij voor u realiseren?

  Eveline


  Sinds de samenwerking is het verkeer op mijn website al met meer dan 350% toegenomen.

  If this site is report here. spam or abuse, report here.

  This site was built with GrooveFunnels.