Onderzoeksformulier 2019-06-23T10:36:37+00:00

BRENG UW BEDRIJF NAAR EEN NIEUW NIVEAU VAN SUCCES. BEGIN HIER

Als u denkt dat u in aanmerking komt om samen te werken, klikt u hier …

Q

Onze zoekmachine optimalisatie is NIET voor alle bedrijven.
We zouden graag iedereen helpen die ons om onze expertise verzoekt. Vele bedrijven hebben een ​​hoog niveau van succes weten te bereiken met behulp van onze samenwerking. De eerste stap van dit succes wordt gezet door onze cliënten heel zorgvuldig te selecteren. Hiertoe hanteren wij criteria waaraan voldaan moet worden om een samenwerking aan te kunnen gaan. Om onze maximale aandacht voor detail en het uiteindelijke succes van uw bedrijf zoveel mogelijk te kunnen garanderen helpen wij altijd maar met een beperkt aantal cliënten. Ook werken wij alleen met bedrijven die:

1. Al actief en financieel gezond zijn
Onze diensten zijn ontworpen voor bedrijven die al succes hebben en gewoon veel sneller en veel verder willen gaan. Daarom werken we onder andere niet met start ups/bedrijven die (nog) geen basisniveau van succes hebben.

2. Een gestage stroom van leads en klanten hebben
Dit betekent dat u al omzet genereert. U investeert in marketing zoals advertenties, u bent reeds actief in het promoten en verkopen van uw product of dienst. U hoeft geen begrip te zijn maar wel aanwezig in uw markt.

3. Een goed, solide product en een goede reputatie
Alles wat we samen doen, brengt niet alleen meer omzet en winst met zich mee, maar we doen het ook op een manier die ENORME goodwill in uw markt creëert. Dit zijn onze vereisten.

Als u voldoet aan de bovenstaande criteria en ons persoonlijk wilt spreken over het behalen van ongelooflijke resultaten, dan maken we graag wat tijd vrij voor u. Zo werkt het proces: als eerste dient u het onderstaande onderzoeksformulier invullen.

Het is eenvoudig maar stelt ons in staat om een eerste inschatting te maken over een eventuele samenwerking. We willen weten wat u verkoopt, een idee krijgen van wat u wilt bereiken, enzovoort. We zullen nauwkeurig uw doelen, uw aanbiedingen, enzovoort bekijken, zodoende kunnen we een aangepast plan voor groei opstellen, op basis van exact hetzelfde proces dat momenteel miljoenen genereert voor onze cliënten.

Als u denkt dat u in aanmerking komt om samen te werken, klikt u hier …